Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Μία δύσκολη χρονιά τέλειωσε...και το γιορτάσαμε!!!

2020-2021, άλλη μία σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε. 

Και τι χρονιά ήταν κι αυτή, με την πανδημία να μας στερεί δύο φορές την καθημερινή μας επαφή. 

Μετά το Πάσχα όμως, βρεθήκαμε όλοι ξανά εδώ, προσέχοντας και τηρώντας όλα αυτά τα καινούργια μέτρα που ήρθαν στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας. 

Επιστρέφοντας πίσω στη ζωή και στις συνήθειες μας, δεν θα μπορούσαμε να μην γιορτάσουμε το τέλος της χρονιάς, με βάση τις νέες συνθήκες και τα μέτρα ασφαλείας. 

Μία γιορτή από εμάς για εμάς, με τραγούδι, χορό, ποιήματα, θέατρο και παιχνίδι και έναν αποχαιρετισμό, όχι μόνο στη χρονιά που τέλειωσε, αλλά και στα παιδιά της Στ΄ που φεύγουν για το γυμνάσιο.

Τρικούβερτη γιορτή, τριήμερη γιορτή που έγινε στο πρώτο δίωρο την Τρίτη 22 Ιουνίου για τις Ε΄ και Στ΄ Τάξεις, την Τετάρτη 23 Ιουνίου για τις Α΄ και Β΄ Τάξεις και την Πέμπτη 24 Ιουνίου για τις Γ΄ και Δ΄ Τάξεις. 

Πολλοί βοήθησαν εκτός από τους δασκάλους και τις δασκάλες των τμημάτων, όπως οι γυμνάστριές μας κ.κ. Πόπη Γουνδουλάκη και Μαρία Φόρτη και η κα Χριστίνα Τσαπανίδη που φωτογράφισε. 

Ειδικά για τη γιορτή της Στ΄ βοήθησαν επίσης, η κα Χρύσα Τσιλίκα των Αγγλικών, η κα.Πόπη Λάμπρου και οι κυρίες Σοφία Μπάρτζη, Μαρίνα Δήμητρα Παπαντωνίου για την εικονογράφηση και γενικά τα εικαστικά, η κα.Όλγα Βράχα - Καραγεώργου, ο κ.Βασίλης Καραπανάγος και η κα.Μαρία Τσιτσοπούλου που είχε την επιμέλεια των κειμένων και των ποιημάτων. Επιμέλεια ανάρτησης στην ιστοσελίδα ο κ.Κώστας Μυλωνόπουλος.