Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Ενημερωτικό μήνυμα


Αγαπητοί γονείς,

Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας συνεχίζουμε να δημιουργούμε ψηφιακά μαθήματα για τις τάξεις μας και προετοιμαζόμαστε για την εξ αποστάσεως επαφή μας με τους μαθητές και τις μαθήτριες με την ήδη διδαγμένη ύλη. Δυστυχώς ισχύουν και για τη δημιουργία των μαθημάτων αντίστοιχα τεχνικά προβλήματα με αυτά που αντιμετωπίζετε και εσείς στη δημιουργία των λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ).

Μόλις ολοκληρωθεί και η δική σας προσπάθεια να αποκτήσετε λογαριασμούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) θα σας σταλεί νέο ενημερωτικό email με αναλυτικότερες οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης.

Η διαδικασία εγγραφής στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) εξελίσσεται πλέον αρκετά πιο ομαλά, ενώ θα παρακαλούσαμε να μην επαναλαμβάνετε συνέχεια την υποβολή της φόρμας (1ο βήμα), αφού αρκεί μία φορά για να έχουμε στη διάθεσή μας τα email σας.

Μέχρι τότε όλοι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, φροντίζουμε για την υγεία μας και ενημερωνόμαστε μόνο από επίσημους φορείς του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου  Παιδείας.

Παρακαλούμε να παρακολουθείτε τα προσωπικά σας email που μας δηλώσατε μέσω της φόρμας, αλλά και την ιστοσελίδα https://1dsloutraki.blogspot.com/ του Σχολείου μας.

Ειδικότερα για τα email, επειδή στέλνονται μαζικά μέσω του myschool, έχει αναφερθεί ότι υπάρχει η πιθανότητα να τα λαμβάνετε ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam  ή junk). Ελέγξτε μήπως συμβαίνει αυτό και προσαρμόστε κατάλληλα τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα λήψης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που χρησιμοποιείτε.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά για τη σημερινή διπλή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου για τα 199 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.


Η Διευθύντρια 
και οι Εκπαιδευτικοί του 
1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου