Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Γιορτή Λήξης

                              

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στον αύλειο χώρο 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, η Εορτή Λήξης Σχ. Έτους 2022-23, παρουσία γονέων, κηδεμόνων και φίλων όλων των μαθητών και μαθητριών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Ντίνα Κωνσταντινίδη ,Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων ν. Κορινθίας, ο κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης, ο κ. Αθανάσιος Μουζάκης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χαράλαμπος Βλάσσης και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου παρέδωσαν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ Τάξης αναμνηστικά δώρα.

Στη συνέχεια μέσα σ΄ένα συγκινησιακό κλίμα και με την προοπτική του καλοκαιριού γαλάζια να απλώνεται μπροστά, οι ήρωες των παραμυθιών ζωντάνεψαν κι άφησαν μια Κόκκινη κλωστή δεμένη … να ξετυλιχτεί σε μια ανατρεπτική παράσταση υψηλής αισθητικής και  σημαντικών νοημάτων μαγεύοντας, κατά γενική ομολογία, μικρούς και μεγάλους!

Την επιμέλεια της εκδήλωσης  (γενικό συντονισμό- οργάνωση) είχαν οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου κ.κ.: Τσιλίκα Χρυσούλα -ΠΕ 06 (κεντρική ιδέα-κειμενικός λόγος), Γεωργίου Νικόλαος και Καλλιόπη Λάμπρου (διασκευή κειμένων των Δ΄ κ Γ’ τάξεων αντίστοιχα), Βανάουτ Χριστίνα ΠΕ 71 και Καραναστάση  Αικατερίνη (επιμέλεια κουστουμιών κ κατασκευή αξεσουάρ), Φλήρη Αθανασία κ Χατζηπαναγιώτου Αντιγόνη (κατασκευή σπιτιών διάκοσμου),Θεμιστοκλής Βασιλάκης,(κονσόλα ήχου) επικουρούμενοι από τους εκπαιδευτικούς των αντίστοιχων τμημάτων και τους εκπ/κούς Π.Σ., τους οποίους και συγχαίρουμε για το εξαιρετικό, αισθητικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους!

 

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων και ιδιαίτερα στον κ. Αναστάσιο Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχο & Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης, για την υλικοτεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης, και, φυσικά, την κ. Ιωάννα Χατζηαθανασίου, δασκάλα χορού, για την αφιλοκερδή κ αγόγγυστη βοήθειά της στις μοναδικές χορογραφίες που παρουσίασαν οι μαθητές/τριες.

 Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την εξαιρετική διάθεση που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών, καθώς και για τη μεγάλη τους συνεισφορά στην επιτυχή υλοποίηση της εκδήλωσης!





Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, εύχονται ολόψυχα στα παιδιά της Στ΄ Τάξης που αποφοιτούν καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στην καινούρια τους σχολική ζωή στο Γυμνάσιο!

Τέλος, τα Μέλη του Σ.Δ. του 1ου Δ.Σ. Λουτρακίου ευχαριστούν θερμά τη Δ/ντρια του Σχολείου, κ Δήμητρα Μίχα, για την αγαστή συνεργασία στο πενταετές αυτό ταξίδι γνώσης , εμπειριών και συνεργατικών αξιών που σφυρηλατήθηκαν ομοθυμαδόν κ της εύχονται ολόψυχα να αποτελεί πηγή έμπνευσης, δημιουργίας κ αγάπης και στη νέα σχολική της κοινότητα!!!

Κ α λ ό    Κ α λ ο κ α ί ρ ι !!!