Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

1η Αθλητική Γιορτή Δημοτικών σχολείων Λουτρακίου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, η 1η Αθλητική Γιορτή Δημοτικών Σχολείων Λουτρακίου, που συνδιοργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου,2ου & 3ου σχολείων της πόλης μας.

                        

Ήταν μία εκδήλωση πολλαπλών, αθλητικών δράσεων ποικίλου χαρακτήρα όπου τα παιδιά με το απίστευτο ταλέντο τους προσέφεραν απλόχερα την αγάπη τους στον αθλητισμό και στην Ιδέα του ευγενούς ανταγωνισμού!  Επιπλέον, καλλιεργήθηκε η αξία της συμμετοχικότητας, αναπτύχθηκε η σχέση Σχολείου – Τοπικής Κοινωνίας και αναδείχτηκαν πλείστες μορφές συνεργατικών σχέσεων.



Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές, προπονητές, αθλητικά σωματεία  και τις πολιτικές αρχές του τόπου μας, που  τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα ιδεώδη του «ευ αγωνίζεσθαι».

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια στις διοργανώτριες αρχές για την πρωτοβουλία της σημερινής δράσης και την  άρτια οργάνωση, στις εκπ/κούς Φ.Α. της Σ.Μ., κ.κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη κ Μερόπη Σπανούδη,  σε όλους τους μαθητές/τριες και τους γονείς τους για τη μεγάλη συνδρομή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης των σημερινών εκδηλώσεων!!