Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η εκπομπή «Στο δρόμο» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου

   Μία ξεχωριστή ημέρα ήταν η Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017, για το 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου αφού επισκέφτηκε το Σχολείο μας συνεργείο του Πανελλήνιου Τηλεοπτικού Σταθμού AlphaTV στο πλαίσιο της νέας εκπομπής του με τίτλο «Στο δρόμο» στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση – ενημέρωση των μικρών παιδιών σε θέματα Προστασίας των Ζώων μέσα από μία πρωτότυπη, ψυχαγωγική διαδικασία! 
   



 Οι μικροί/ές μαθητές/τριές μας ανταποκρίθηκαν με χαρά και ενθουσιασμό στο κάλεσμα των γνωστών παρουσιαστών κ.κ. Γεώργιου Μαυρίδη και Γεώργιου Λέντζα οι οποίοι μετά το World Party  βγήκαν «Στο δρόμο» για να συνεχίσουν τα ταξίδια, αυτήν τη φορά όμως μέσα σε ένα παλιό φορτηγάκι! Οι δύο φίλοι μόνοι τους επισκεύασαν το παλιό βανάκι, ζουν μέσα σε αυτό ενόσω ταξιδεύουν και μαζί με τη Μόλλυ, τον αγαπημένο σκύλο του Γιώργου Μαυρίδη, έχουν ήδη ξεκινήσει να επισκέπτονται μέρη και να συναντούν ανθρώπους με ενδιαφέρουσες ιστορίες! 


    Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε, θερμά τόσο τους κ.κ.  Γεώργιο Μαυρίδη και Γεώργιο Λέντζα όσο και τα υπόλοιπα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου για την υποδειγματική, έμπειρη και ουσιαστική παραμονή τους στη Σχολική μας Μονάδα με την υποστήριξη Κτηνιάτρου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στη γνωστή δημοσιογράφο κ. Τζίνα Γαβαλά η οποία όχι μόνο ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία αδειοδότησης από το ΥΠΠΕΘ αλλά με υπευθυνότητα, σεμνότητα και επαγγελματισμό οργάνωσε την σημερινή εκδήλωση! Ευχόμαστε σε όλους υγεία, δημιουργία, έμπνευση και   πολλές προσωπικές - επαγγελματικές επιτυχίες!