Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ



Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 γονείς, συγγενείς, φίλοι των μαθητών/τριών αλλά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας παρακολούθησαν την επετειακή, σχολική εορτή του ’21 που με μεγάλη διάθεση, ενέργεια  και επιμέλεια προετοίμασαν και υλοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε’ &  Στ' Τάξεων. Επετειακά τραγούδια, ποιήματα, αφηγηματικά δρώμενα, δραματοποιημένα ποιήματα, παραδοσιακοί χοροί, όλα αφιερωμένα  στη διπλή εορτή του γένους μας, εθνική και χριστιανική.

 Τα μουσικά  μέρη επιμελήθηκε η εκπ/κός Μουσικής του Σχολείου μας, κ. Μίντζα Μαρίνα με τη συνδρομή των μαθητών/τριών των Ε' & Στ΄ τάξεων, ενώ τη  διδασκαλία των  παραδοσιακών χορών η εκπ/κός Φυσικής Αγωγής, κ. Γουνδουλάκη Καλλιόπη.

 
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες που έλαβαν μέρος στην, κατά γενική ομολογία, εντυπωσιακή εκδήλωση για την εξαιρετική τους προσπάθεια - παρουσία!

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους εκπαιδευτικούς ΠΕ 70 που συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της εκδήλωσης κ.κ.: Γεωργίου Νικόλαο  (Γενικός Συντονιστής), Φλήρη Αθανασία, Χατζηπαναγιώτου Μαρία – Αντιγόνη και στους εκπαιδευτικούς ΕιδικοτήτωνΜίντζα Μαρίνα (Μουσικής)  Γουνδουλάκη Καλλιόπη (Φυσικής Αγωγής)!