Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 1ο Δ. Σ. Λουτρακίου

   Με μεγάλη χαρά το 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου υποδέχτηκε τους μαθητές/τριες, γονείς, φίλους  και συγγενείς στο χριστουγεννιάτικο bazaar, τη  Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στον ισόγειο χώρο του κεντρικού κτιρίου.

   Η απογευματινή εορταστική εκδήλωση πλαισιώθηκε με υπέροχες, χριστουγεννιάτικες μελωδίες  υπό την  καθοδήγηση του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Λουτρακίου κ. Πελοπίδα Μαυρόπουλου και της ομάδας των μουσικών  του, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά τους.


 Μικροί και μεγάλοι δεξιώθηκαν σε μπουφέ, ευγενική χορηγία των κ.κ. Κωνσταντίνου Λογοθέτη, Προέδρου  Συλλόγου & Κηδεμόνων και των Μελών του 1ου Δ.Σ. Λουτρακίου,  των ζαχαροπλαστείων «Αλκυονίς» στο Λουτράκι και «Κεχρολόγος»  στην Κόρινθο, του καταστήματος «IL GUSTO» στο Λουτράκι και των super market  «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Θερμές ευχαριστίες σε όλους για την ανταπόκρισή  τους στο κάλεσμα του σχολείου μας  και πολλές ευχές για Καλές Γιορτές  με υγεία, αγάπη & δημιουργικότητα!!!

Πλέον το Χριστουγεννιάτικο Bazaar συνεχίζεται στα διαλείμματα για τα παιδιά και από 13:15 έως 14:00 για τους φίλους και συγγενείς μέχρι τη λήξη των μαθημάτων την ερχόμενη Δευτέρα ή την εξάντληση των προς πώληση κατασκευών.