Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ολοκλήρωση Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού Bravo Schools «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο»

Ο Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός Bravo Schools «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» ολοκληρώθηκε με επιτυχία. 
Στον πρώτο χρόνο υλοποίησης της πρωτοβουλίας συμμετείχαν περισσότερα από 200 σχολεία σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 500 συμμετοχές.
Οι ενεργοί πολίτες του αύριο παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, μέσα από τις εκπαιδευτικές προσεγγίσεις που αναπτύχθηκαν για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Όλες οι συμμετοχές είναι αναρτημένες εδώ.

Τις διακρίσεις για τις καλύτερες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις στους 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ και τις τελικές βραβεύσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Με τη συμμετοχή σας στο Bravo Schools, το σχολείο σας εντάσσεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ (SGDs School Club).

Με απώτερο στόχο να αναδειχθεί ο σημαντικός ρόλος του σχολείου ως ένας δυναμικός πυρήνας αφύπνισης και ενεργοποίησης των μαθητών, των οικογενειών τους και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας, θα θέλαμε να παραμείνετε ενεργοί και συνδεδεμένοι μαζί μας, ώστε με την έναρξη του σχολικού έτους να μπορέσουμε να συνεργαστούμε για την περαιτέρω ανάπτυξη εκπαιδευτικών προσεγγίσεων που να υποστηρίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη με βάση το πλαίσιο των 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΤΟΧΩΝ του ΟΗΕ.

Ένα μεγάλο BRAVO για τη συμμετοχή σας!
 

Καλό καλοκαίρι,
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του
Bravo Schools