Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Κοπή Πίτας




Ημέρα χαράς η σημερινή για το Σχολείο μας αφού παρουσία του Διευθυντή και των Μελών του Σ.Δ. του Σχολείου μας, του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου και Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου κ.Κωνσταντίνου Λογοθέτη και των Μελών του Δ.Σ. κόπηκε στην Αίθουσα του Συλλόγου Διδασκόντων, σε μία εκδήλωση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για το Νέο Έτος 2018 -προσφορά του Συλλόγου- και μοιράστηκαν δώρα σε παιδιά και εκπαιδευτικούς.



Στην πίτα του Συλλόγου Διδασκόντων τυχερή αναδείχτηκε η εκπαιδευτικός του Α1 Τμήματος 
κ.Δέσποινα Παπαδοπούλου 
η οποία και πέτυχε το νόμισμα κερδίζοντας σχετικά, συμβολικά δώρα.





Υγ.: Ευχαριστούμε, θερμά, τον Πρόεδρο & τα Μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου για την πρόσφατη χορήγηση πλούσιας, Φαρμακευτικής Ύλης στη Σχολική μας Μονάδα καθώς και για τη σημερινή, συμβολική, ευγενική τους χορηγία κι ελπίζουμε πάντα να είναι αρωγοί στις προσπάθειές μας για την πρόοδο των μικρών μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας.

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τον κ.Δημήτριο Καλτσή και το Προσωπικό του Café Mon Ami στην Κόρινθο για την αφιλοκερδή, ευγενική προσφορά γλυκισμάτων τη σημερινή, γιορτινή  ημέρα.


Και του Χρόνου με Υγεία!