Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠIΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΩΩΝ, ΚΟ.ΠΡΑΠ., ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΖΩΟΥ

  


Την Τετάρτη  10 Μαΐου 2023, οι μαθητές και οι μαθήτριες της   ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, υπό τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ.κ. : Χατζηπαναγιώτου Μαρίας-Αντιγόνης, Φλήρη Αθανασίας και Κοκκινίδου Ελένης επισκέφτηκαν  το Καταφύγιο Ζώων, ΚΟ.ΠΡΑΠ., στο Λουτράκι.

Η υπεύθυνη του Καταφύγιου, κ. Αρετή Βασιλειάδου, υποδέχτηκε τους επισκέπτες με ιδιαίτερη χαρά, τους ξενάγησε στον χώρο, τους μίλησε  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τετράποδοι φιλοξενούμενοι και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει στηριζόμενη στην αξία του εθελοντισμού.

Οι μαθητές/τριες, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα φιλοζωίας,  παρέδωσαν στην υπεύθυνη ένα χρηματικό ποσό, το οποίο είχαν συγκεντρώσει με δική τους πρωτοβουλία, ενώ πραγματοποίησαν άμεσα την εικονική υιοθεσία ενός σκύλου, του Παξ, που χρήζει φαρμακευτικής βοήθειας!!!

Ευχαριστούμε θερμά την κ .Αρετή Βασιλειάδου, για την υπέροχη φιλοξενία της στον χώρο και συγχαίρουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία των μαθητών/τριών  και των εκπαιδευτικών τους, ευχόμενοι τέτοιου είδους δράσεις να έχουν συνέχεια και συνέπεια στον χρόνο!!!