Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Κατασκευές μαθητών από τον Διαγωνισμό Ρομποτικής WRO Hellas

Στον Πανελλήνιο Τελικό Διαγωνισμό Ρομποτικής WRO Hellas 2023 OPEN A-Δ  που πραγματοποιήθηκε προ καιρού στο Κολλέγιο Αθηνών, βραβεύτηκαν οι κατασκευές μαθητών της Δ' τάξης που είχαν συγκροτηθεί σε 3 Ομάδες.



                                                    Oμάδα:   Milky Way. 


Ανδρέας Κάπης, Αφροδίτη Βλαχοδημήτρη, Ναταλία Μπρέκου.












ΟΜΑΔΑ: Robotec.


Αριάδνη Τσουραπά, Αθανάσιος Κωνσταντίνου, Αρσένιος Φράγκος, Θεοδώρα Πάντζου, Εμμανουήλ Γαρεφαλάκης, Μιχαήλ Μπάκουλης.


 









ΟΜΑΔΑ:  M'αρέσει να Χορεύω.


Κατερίνα Μπούτσικα, Ευαγγελία Βλάση, Γιώργος Κορμάς, Μυρτώ Παπανικολάου,  Νικόλας Παπασταματίου, Ντέβα Αρσέλα, Πανωραία Κάρκουλα.











 Ευχαριστώ τους συναδέλφους κα Τάνια Ζαπουνίδη και κα Ναταλία Κατσιφή για την μεγάλη βοήθεια στην κατασκευή της μακέτας και τον κ. Νίκο Γεωγίου για την αμέριστη συμπαράσταση που προσέφερε στους μαθητές κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Ευχαριστώ τo 1o Δ.Σ. Λουτρακίου αλλά και τον Σύλλογο γονέων που στήριξαν εκατέρωθεν οικονομικά τον διαγωνισμό με KIT ρομποτικής.

Επίσης, ευχαριστώ όλους τους μαθητές των Τμημάτων Δ1 και Δ2 που βοήθησαν με κατασκευές LEGO  σε όλες τις μακέτες με θέμα Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον μαθητή Γρηγόρη Πράσινο για την βοήθεια όλων των Ομάδων στις δύσκολες κατασκευές και τις πολλές επισκευές σε κατασκευές LEGO όταν χρειαζόταν.

O προπονητής των ομάδων Ρομποτικής. 
Πάρις Βαφειάδης.