Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 1ου Δ.Σ.ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2018-19

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 στον αύλειο χώρο 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, Εορτή Λήξης Σχ. Έτους 2018-19, παρουσία γονέων, κηδεμόνων και φίλων όλων των μαθητών και μαθητριών.


Μέσα σ΄ένα συγκινησιακό κλίμα και με την προοπτική του καλοκαιριού γαλάζια να απλώνεται μπροστά, καράβια γεμάτα παιδιά που αποφοίτησαν, ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο…


Έξι ταξίδια… Οι «βαλίτσες» γέμισαν αναμνήσεις… Και συνέχισαν το ταξίδι τους… αφήνοντας το απάγκιο λιμάνι του Δημοτικού κι απλώνοντας τα πανιά τους για τη μεγάλη προκυμαία του Γυμνασίου και της ζωής!


Στην αρχή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Λογοθέτης Κωνσταντίνος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου παρέδωσαν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ Τάξης αναμνηστικά δώρα. Υπέροχες χορογραφίες, όμορφα τραγούδια, νοσταλγικά, τρυφερά θεατρικά δρώμενα(επιμέλεια:Παναγιώτης Τσαρσιταλίδης,Εκπ/κός θεατρικής Αγωγής του Σχολείου) πλαισίωσαν τη συνέχεια της εκδήλωσης μαγεύοντας, κατά γενική ομολογία, μικρούς και μεγάλους.


Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων και ιδιαίτερα στον κ. Αναστάσιο Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχο & Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης, για την υλικοτεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης, τους κ.κ. Μαρία Λάμπρου και Αναστάσιο Μανδύλη για την ανιδιοτελή προσφορά σκηνικών, το Φυτώριο «Ανδρέου» για τον στολισμό του χώρου και την κ. Ιωάννα Χατζηαθανασίου, δασκάλα χορού, για την αφιλοκερδή κ αγόγγυστη βοήθειά της στις μοναδικές χορογραφίες που παρουσίασαν οι μαθητές/τριες.


Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, εύχονται ολόψυχα στα παιδιά της Στ΄ Τάξης που αποφοιτούν καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στη νέα τους σχολική ζωή στο Γυμνάσιο!




Δείτε όλες τις 24 φωτογραφίες  από ΕΔΩ