Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Αθλητική Ημερίδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ Πονγκ)


Την Τρίτη 13-11-2018, Αθλητικό Κλιμάκιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αποτελούμενο από τους κ. Ιωάννη Βλοτινό , Χρήστο Τσαρσιταλίδη και τον δικό μας εκπ/κό Θεατρικής Αγωγής, Παναγιώτη Τσαρσιταλίδη, επισκέφθηκε το σχολείο μας υλοποιώντας μία mini αθλητική ημερίδα γνωριμίας-εξοικείωσης των μικρών μαθητών/τριών μας με το συγκεκριμένο άθλημα (Πινγκ Πονγκ). Οι μαθητές/τριες ανά τάξη και ηλικιακή κατηγορία ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στη δραστηριότητα.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε στους δύο μαθητές του σχολείου μας και αθλητές του ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου, Ιωάννη- Παναγιώτη Κιοσέλογλου , μαθητή της Τρίτης Τάξης (Γ2), 1η Θέση RAKING LIST στην κατηγορία του μέχρι 9 ετών και τον Γιάννη Κούτρα , μαθητή της Πέμπτης Τάξης (Ε1), 7η Θέση RAKING LIST στην κατηγορία του μέχρι 11 ετών, καθώς και τη μαθήτρια Γυμνασίου, Αγγελική Ευμορφιάδη, επίσης, διακεκριμένη στο άθλημα, για το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν στην έναρξη της σημερινής εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή αθλητική ημερίδα αποτελεί τη συνέχεια ενός θεσμού που πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο μας το 2013, καθώς τότε διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 1ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα ΕπιτραπέζιαςΑντισφαίρισης.

Ευχαριστούμε, θερμά, τον Πρωταθλητή Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, κ. Βλοτινό Ιωάννη και τα υπόλοιπα μέλη, για την παρουσία τους και τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν, προκειμένου να έρθουν σε επαφή οι μαθητές/τριες του Σχολείου με το άθλημα και ευχόμαστε σε όλους πολλές επιτυχίες!!!