Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

5Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2018

Σήμερα, Τετάρτη 10-10-2018 με αφορμή την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και  σύνθημα «Ας κινηθούμε» υλοποιήθηκε στο 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου επιτυχημένο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων  με σκοπό την προαγωγή του αθλητισμού, του φίλαθλου πνεύματος και της εξωσχολικής σωματικής άσκησης, όπως προστάζουν οι αρχές του Ολυμπιακού Ιδεώδους. 

Οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών του Τμήματος Στίβου Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου,  ήρθαν σε επαφή με τον Κλασσικό αθλητισμό και το πρόγραμμα Kids’ Athletics, μέσα από ένα συνδυασμό ποικίλων  αθλητικών δραστηριοτήτων ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού επιδεικνύοντας ενθουσιασμό, αγωνιστικότητα και ζήλο.

 Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους προπονητές του Τμήματος Στίβου Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου που παρευρέθηκαν στη σημερινή αθλητική εκδήλωση καθώς και την εκπ/κό Φ.Α. του σχολείου μας, κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη για την επικουρική της δράση.
Υ.Γ. Τέλος, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Έφορο του αθλητικού σωματείου της πόλης μας, Ποσειδώνα Λουτρακίου, κ. Παρασκευή Παχατουρίδου για τη συμβολή της στη σημερινή εκδήλωση αλλά και για τη μεγάλη της συνεισφορά στην τοπική κοινωνία.