Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση Μαθητών και Μαθητριών Στ΄ Τάξης

   Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στο χώρο εκδηλώσεων στην είσοδο του διδακτηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, εκδήλωση αποχαιρετισμού των μαθητών και μαθητριών της Στ΄ Τάξης, παρουσία γονέων, κηδεμόνων και φίλων των μαθητών και μαθητριών. Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι εκπαιδευτικοί των δύο τμημάτων της Στ΄ κ.Μπαρτζιώτης Θεόδωρος και κα.Ρίζου Ελευθερία, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κα.Γουνδουλάκη Καλλιόπη, Μουσικής κ.Συγριμή Δημήτριο και Πληροφορικής κ.Μυλωνόπουλο Κωνσταντίνο, καθώς και οι εκπαιδευτικοί της Ε΄ Τάξης κ.κ.Χατζηπαναγιώτου Μαρία - Αντιγόνη και Φλήρη Αθανασία.
  Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλίες αποχαιρετισμού από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε΄προς την Στ΄και την ίδια την Στ΄, προβολή βίντεο με αναδρομή στη σχολική ζωή των παιδιών της Στ΄ από την αρχική τους εγγραφή το 2012 έως την αποφοίτησή τους το 2018, παραδοσιακούς χορούς με τραγούδι από τη χορωδία των μαθητών της Ε΄ Τάξης.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ.Λογοθέτης Κωνσταντίνος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου παρέδωσαν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ Τάξης αναμνηστικά δώρα.
   Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, εύχονται ολόψυχα στα παιδιά της Στ΄ Τάξης που αποφοιτούν καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία στη νέα τους σχολική ζωή στο Γυμνάσιο.