Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Εορτασμός 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού



Σήμερα, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο του εορτασμού της  4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας συμμετείχαν στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου σε δράσεις Κλασσικού Αθλητισμού (δρόμοι ταχύτητας, άλμα εις μήκος, Vortex) σε συνεργασία με τους προπονητές και τους παράγοντες του Τμήματος Στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ.Αναστάσιος Σακελλαρίου







Υπεύθυνη των αθλητικών δρώμενων ήταν η εκπ/κός Φ.Α. του Σχολείου μας κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη.


Στη συνέχεια, οι μικροί μαθητές μας ασκήθηκαν στα ομαδικά αθλήματα (καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, αθλητικά παιχνίδια), ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε στο Βοηθητικό Γήπεδο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του 1ου Δ.Σ. Λουτρακίου και του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου (οι μαθητές του οποίου συνευρίσκονταν στο χώρο και συμμετείχαν σε κοινές δράσεις)  με τελικό σκόρ:1-2. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο γνωστός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Λουτρακίου κ. Ηλίας Σιώκος.  





Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Πρόεδρος του ΑΟ Λουτρακίου κ. Θωμάς Καναβός με τη Γενική Αρχηγό του Σωματείου κ. Ελένη Βλάχου, τον Υπεύθυνο της Σχολής Ποδοσφαίρου κ. Αναστάσιο Φίλη, τον Προπονητή της Ανδρικής Ομάδας & της Ομάδας Νέων (Κ15) κ. Σωκράτη Πέτρου και τον αθλητή της ομάδας κ. Γεώργιο Γούλα προσέφεραν δωρεάν αθλητικό υλικό στους μικρούς ποδοσφαιριστές του Σχολείου μας!




Ευχαριστούμε, θερμά, και τα δύο αθλητικά σωματεία της περιοχής μας Ποσειδώνα Λουτρακίου και ΑΟ Λουτρακίου για τη συνεχή, γόνιμη και ανιδιοτελή συνεργασία τους ευχόμενοι επιτυχίες σε Πανελλήνιο και Διεθνές Επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε ότι, ακόμα και στην τρέχουσα περίοδο, αθλητές/τριες και των δύο πασίγνωστων σωματείων  έχουν αποφοιτήσει από το 1ο Δ.Σ. Λουτρακίου, το οποίο και αποτελεί έναν από τους κύριους αιμοδότες του Λουτρακιώτικου Αθλητισμού! 



Τέλος, πολλά συγχαρητήρια στην εκπ/κό Φ.Α. του Σχολείου μας κ. Καλλιόπη Γουνδουλάκη και σε όλους τους εκπ/κούς της Σ.Μ.  για την οργάνωση - εποπτεία των σημερινών δράσεων καθώς και στον εκπ/κό Πληροφορικής του Σχολείου μας κ. Κωνσταντίνο Μυλωνόπουλο που επιμελήθηκε της σχετικής ανάρτησης!

Και του χρόνου με Υγεία!

Επιπρόσθετες πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο από τη σημερινή δραστηριότητα μπορείτε να δείτε και στην ενημερωτική ιστοσελίδα ekorinthos.gr πατώντας στην εικόνα του λογότυπου (http://ekorinthos.gr)